x

اطلاعیه ویژه - شرایط حذف ترم 2-99 بدون احتساب در سنوات دانشجويان تحصيلات تکمیلی (ارشد و دکتری)

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی پردیس

به علت ادامه و تشديد شرايط و محدوديت‌هاي ناشي از بيماري كوويد 19، كميته منتخب تحصيلات تكميلي دانشگاه با تقاضاي حذف ترم 2-99 بدون احتساب در سنوات دانشجويان ارشد و دكتري كه در مرحله پژوهشي بوده و موضوع پارساي آنها عمدتاً آزمايشگاهي (كارگاهي) است و حذف ترم بدون احتساب در سنوات از 2-98 تا كنون نداشته و همچنين در محدوده سنوات مجاز باشند مساعدت خواهد نمود. دانشجویان ارشد شرايط درخواست‌های مربوطه را جهت بررسی حداکثر 10 مرداد به مرکز پردیس ارسال نمایند.

مجدداً تأكيد مي‌شود فقط درخواست‌هاي حائز جميع شرايط ذیل ارسال شود :

1- دانشجويان كارشناسي ارشد ورودي‌هاي 97 و 98  كه در ترم 2-99 فقط درس پايان نامه را داشته‌اند.

يا دانشجويان دكترايي كه تا قبل از نيمسال 2-99 آزمون جامع آموزشي خود را با موفقيت گذرانده، در مرحله انجام امور مربوط به رساله خود بوده و سنوات مجاز تحصيلي آنها به پايان نرسيده باشد.

2- موضوع پارساي دانشجو عمدتاً آزمايشگاهي (كارگاهي) باشد.

3- دانشجو حذف ترم بدون احتساب در سنوات به هر عنوان از نيمسال 2-98 تاكنون نداشته باشد.