اطلاعيه جديد - آزمون جامع آموزشي در مقطع دكترا

اطلاعيه

با توجه به اينكه كسب نمره زبان انگليسي مورد قبول دانشگاه شرط لازم براي انجام آزمون جامع آموزشي در مقطع دكترا بوده و با توجه به اينكه شرايط ناشي از اپيدمي بيماري كوويد 19 باعث ايجاد وقفه و عدم برگزاري آزمونهاي مورد نظر دانشگاه شده كه مشكلات جدي براي برخي از دانشجويان دكترا به وجود آورده است،  در شوراي تحصيلات تكميلي دانشگاه مورخ 11 / 4 / 1399 مقرر گرديد:

تا باقي بودن مشكلات فوق الذكر نمرات آزمونهاي بسندگي زبان دانشگاههاي تهران (UTEPT)، اصفهان (UIEPT) و شيراز بتواند با نمره آزمون MSRT معادلسازي شود. كسب حداقل 60% امتياز كل يكي از اين آزمونها  معادل با كسب نمره حد نصاب 50 در آزمون MSRT خواهد بود.

لذا خواهشمند است دستور فرماييد مفاد اين مصوبه در اسرع وقت به اطلاع دانشجويان دكتراي ذي نفع در آن دانشكده رسانده شود تا بتوانند در فرصتهاي محدود باقيمانده از آن استفاده كنند.

تحصيلات تكميلي دانشگاه

تحت نظارت وف ایرانی