قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی پردیس دانشگاه صنعتی اصفهان سال 1392

(مقطع کارشناسی ارشد)

پذیرفته شدگان آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی پردیس دانشگاه صنعتی اصفهان لازم است مراحل ثبت نام شامل      "ثبت نام اینترنتی" و " پذیرش حضوری "  را به شرح زیر انجام دهند :

1. مرحله اول : ثبت نام اینترنتی

• مراجعه به وبگاه http://golestan.iut.ac.ir  و  مطالعه راهنمای پذیرش اینترنتی
  •  انجام مراحل پذیرش اینترنتی
  •  گرفتن چاپ از فرم های مربوطه جهت ارائه در مرحله پذیرش حضوری

قابل ذکر است که  به منظور انجام مرحله پذیرش اینترنتی ، لازم است ضمن مراجعه به حساب کاربری خود   گذرواژه - شناسه کاربری تخصیص یافته جهت این امر را دریافت نمایید.

هزینه های تحصیلی  ( شامل شهریه تحصیلی ، کارت دانشجویی، تشکیل پرونده الکترونیکی)  را می توان به روش پرداخت اینترنتی  و  با استفاده از کارت های شتاب و یا پرداخت از طریق فیش بانکی در کلیه شعب بانک تجارت سراسر کشور قبل از حضور در دانشگاه ( جهت کاهش زمان پذیرش) انجام داد.

2. مرحله دوم : پذیرش حضوری

• مراجعه به اداره کل آموزش دانشگاه صنعتی اصفهان در روز یکشنبه 5/8/1392 با در دست داشتن مدارک مورد نیاز جهت پذیرش حضوری

مدارک مورد نیاز جهت پذیرش حضوری:

• اصل و کپی مدرک کارشناسی (فرم معدل مخصوص دانشجویان فارغ التحصیل سال آخر)
  • ریز نمرات دوره کارشناسی
  • 4 قطعه عکس پرسنلی 4 × 3 جدید
  • فرم تعهد نامه
  • اصل و یک سری کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی  (پشت و رو)
  • رسید کد رهگیری پرداخت اینترنتی و یا اصل فیش بانکی به مبلغ 000 000 50 ریال (پنجاه میلیون ریال) بابت شهریه با احتساب  9واحد درسی به شماره حساب 5644490078 درآمد اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه ، بانک تجارت شبعه دانشگاه صنعتی اصفهان
  • ارائه اصل وکپی کارت پایان خدمت و یا معافیت
  • تبصره : مراجعه دانشجویان پسر مشمول به باجه پلیس + 10 با اصل نامه ابطال معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی از دانشگاه قبلی به همراه یک قطعه عکس، کپی صفحه اول شناسنامه و کپی کارت ملی و معرفی نامه از دانشگاه
  • ارائه رسید "تاییدیه تحصیلی"  دریافتی از باجه پست مستقر در دانشگاه

(فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی دانشگاه صنعتی اصفهان نیاز به انجام این مرحله ندارند)

• متقاضیان لازم است یک کپی از کلیه مدارک فوق را جهت پیگیری احتمالی آتی،  نزد خود نگه دارند.