اطلاعيه

پذیرش دانشجوی تحصیلات تکمیلی -  در پردیس دانشگاه صنعتی اصفهان

مرحله تكميل ظرفيت مقطع كارشناسي ارشد نيمسال دوم  سال تحصيلي 93- 92

پردیس دانشگاه صنعتی اصفهان براي نيمسال دوم  سال تحصيلي 93- 92 ازطريق آزمون كتبي اقدام به پذیرش دانشجوی در مقطع كارشناسي ارشد در رشته هاي زير مي نمايد. متقاضيان  جهت اطلاع از شرايط  وضوابط  تحصيل در پردیس دانشگاه ونحو ثبت نام  مي توانند به آدرس    www.pardis.iut.ac.ir    مراجعه  نمايند.

عنوان رشته

Textile Eng

ويژگي هاي برنامه ها :

·         تدريس، آزمون دروس وكليه برنامه ها به زبان فارسی است

·         بر اساس مجوزهاي اخذ شده از وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري ايران به دانش آموختگان مدرک رسمی پرديس دانشگاه صنعتي اصفهان اعطا مي شود.

·         براي دانشجويان ذكور ايراني مطابق قوانين نظام وظيفه عمومي پس از ثبت نام درخواست معافيت تحصيلي خواهد شد.

·         اختصاص 20% ظرفیت پذیرش به متقاضیان سهمیه ایثارگران بر اساس آیین نامه های مربوطه.

·         دانشگاه جهت اخذ رواديد براي دانشجويان خارجي اقدام خواهد نمود.

حداقل شرايط پذيرش دانشجو در برنامه­هاي كارشناسي ارشد:

1.       دارا بودن شرايط عمومي ورود به دوره کارشناسی ارشد

2.       دارا بودن مدرك كارشناسي از دانشگاههاي داخل كشور و يا دانشگاه های معتبر جهان مورد تاييدوزارت علوم تحقیقات و فناوری

3.        نداشتن منع قانوني ادامه تحصيل از لحاظ خدمت وظيفه عمومي براي داوطلبين ذكور.

4.       فراغت از تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد حداكثر تا تاریخ  31/06/1392

شهريه دوره کارشناسی ارشد براي دانشجويان ورودي سال تحصيلي 93-92 :

مقطع

شهريه ثابت

هر واحد تئوري

هر واحد عملي،آزمايشگاهي وسيمنار

كارشناسي ارشد

·         شهريه متغيير به طور سالانه 15% افزايش مي يابد.

·          مبلغ شهريه شامل هزينه­هاي مسكن، اياب وذهاب، تغذيه ،كتاب و ساير هزينه­هاي دانشجويي نمي­شود.

·         در صورت حذف ترم، انصراف و يا اخراج دانشجو از برنامه در هر يك از مراحل تحصيل و به هر دليل، طبق آخرين مصوبات اقدام خواهد شد.

·         برای ترمهای مرخصی پرداخت شهریه ثابت  الزمی است.

محتواي آموزشي و مدت دوره:

·         دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته به شيوه  آموزش محور(بدون پايان نامه) برگزار ميشود.

·         حداكثر طول دوره كارشناسي ارشد 2.5 سال (معادل 5 نيمسال) است.

·         محتواي آموزشي برنامه­هاي پردیس  دانشگاه صنعتی اصفهان مطابق با محتواي آموزشي  دانشگاه صنعتي اصفهان خواهد بود.

·         تعداد واحد مورد نياز براي فارغ­التحصيلي در برنامه­هاي  كارشناسي ارشد  30 تا 32 واحد است و گذراندن دروس جبراني مورد نياز متناسب با مدرك كارشناسي باتشخيص گروه آموزشي الزامي خواهد بود.

توضیحات:

الف) شيوه آموزش محور دورهاي است با تمركز بر آموزش كه دانشجو پس از گذراندن واحد هاي درسي بدون پاياننامه دانش آموخته مي­شود.

ب) گواهينامه پايان دوره كارشناسي ارشد در شیوه آموزش محور در مقایسه با شیوه آموزشی ـ پژوهشی (با پایان نامه) جهت ادامه تحصيل در دوره تحصيلي بالاتر اعتبار يكساني دارند.

ج) دانشجویان درصورت احراز شرایط ممتاز وموافقت تحصیلات تکمیلی پردیس ، می توانند درخواست تبدیل شیوه به آموزشی – پژوهشی (با پایان نامه) نمایند.

نحوه انجام ثبت نام اينترنتي:

·         داوطلبين ميبايست تمامي مدارك مورد درخواست را  قبل از اتمام مهلت اعلام شده تهيه و از طريق سامانه پذيرش وب سايت دانشگاه به آدرس  http://golestan.iut.ac.ir نسبت به ثبت نام و ارسال مدارك خود به صورت اينترنتي اقدام و كد رهگيري دريافت نمايند.

زمان ثبت نام

1392/09/20 لغايت 1392/09/30

توزيع كارت ورود به جلسه

18و17 دي ماه 1392

زمان آزمون

1392/10/20

محل آزمون

آزمون در یک نوبت در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می گردد.

مدارك لازم جهت انجام ثبت نام اينترنتي :

·    تصوير مدرك­ و ريز نمرات چهار ساله دوره كارشناسي، (در صورت دارا بودن مدرك کارشناسی ناپیوسته ارائه تصوير مدرک وريزنمرات دوره کاردانی نيز الزامي است)

·    تصوير صفحه شناسنامه و کارت ملی

·    تصوير عكس (تمام رخ، پشت زمينه سفيد، طول 300 پيكسل ( 21.28mm) و عرض 226 پيكسل (16mm) كيفيت تصوير 300 (dots per inch))

·   پرداخت الکترونیکی هزينه تشكيل پرونده و ساير مراحل پذيرش به مبلغ 1،000،000 ريال (یک ميليون ريال)

·   در صورت پذيرش داوطلب ارائه اصل كليه مدارك در زمان ثبت­نام الزامي است.

·     هزينه ثبت نام غير قابل استرداد ميباشد.

·   در صورت بروز مشکل فنی هنگام ثبت نام داوطلبان مي توانند با شماره تلفن 3915329-0311 (سرکار خانم وهمن) از ساعت 14 الی 16 تماس حاصل فرمایید.

·   دروس آزمون رشته های تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد نیمسال دوم 93-92

رشته تحصیلی